Mostar

Dođite na besplatnu jogu u park Zrinjevac

Lifestyle / Flash | 25. 07. 2016. u 15:51 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ujedinjeni narodi su 21. lipanj proglasili Međunarodnim danom joge, koji se ove godine, u organizaciji grada Mostara i veleposlanstva republike Indije, po prvi put proslavio i u Mostaru.

U sklopu ove manifestacije, a u suradnji s Veleposlanikom republike Indije, po prvi put u Mostaru se predstavio i sustav 'Joga u svakodnevnom životu', jedan od najpoznatijih i najpriznatijih sustava joge u svijetu. Ovaj holistički i sveobuhvatan sustav joge prisutan je u Europi već 40 godina i podučava se na preko 4000 lokacija diljem svijeta.

U sklopu programa proslave Međunarodnog dana joge, unatoč sparnom vremenu i visokim temperaturama, zavidan broj građana je vježbao i tako bio u mogućnosti, barem nakratko, osjetiti blagodati vježbanja joge.

''Inspirirani interesom građana, došli smo na ideju da ovog ljeta ponudimo građanima Mostara vježbanje joge na otvorenom, u prirodi'', kaže organizatorica Vesna Dodig.

Program je namijenjen i prilagođen svima, bez obzira na dob, spol ili fizičku kondiciju, pa uživati u njemu mogu i oni slabije fizičke kondicije, kao i vrhunski sportaši.

''Opustite se s nama, naučite ispravno disati, dovedite svoje tijelo, um i duh u ravnotežu i sklad. Vježbanje je potpuno besplatno, a pridružiti se mogu svi - bez prijava i bez obzira na dob, kondiciju i predznanje o jogi. Pridružite nam se svake srijede od 27.07. do 31.08., od 19 do 20 sati, u parku Zrinjevac, udobno odjeveni i sa prostirkom'', poručila je Vesna Dodig.

Kopirati
Drag cursor here to close