Vodič za noćni život

Do zore rade klubovi...

Lifestyle / Flash | 28. 03. 2014. u 16:48 G.P.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zanimljivi događaji upotpuniti će noćni život ovog vikenda. Nude se različiti događaji od koncerata i partija za svačiji glazbeni ukus.

U petak vas očekuju sljedeći događaji: Happy Friday - Ladies' Night u night clubu Art u Mostaru, Coctail party u Cocktail baru Katra u Mostaru, te Deep Down Dirty @ Club Arabica w/ Pille Acilectro, Igor HDP,Play ON & Zarko Rebac.

U OKC Abrašević u Mostaru u petak će nastupiti ''Gužva u šesnaestercu'' - punk-rock bend iz Osijeka koji je osnovan 1993. godine. "Gužva u 16- ercu" je dobitnik prestižnih rock nagrada, poput prve nagrade publike i žirija na "ART & MUSIC" festivalu u Puli 1998. godine, te nagrade "Crni mačić" u Varaždinu za najbolju rock nadu 2000. godine. U tijeku je priprema novog glazbenog materijala koji bi trebao biti objavljen 2014. g. "Gužva" je 2013. g. obilježila 20 godina aktivnog djelovanja. Ulaz na njihov koncert iznosi 5 KM.

Za subotu su najavljeni koncerti Davora Badrova, te Dženana Lonačarevića. Davor Badrov poznat po hitovima ''Momačka'', ''Subota je ludilo'' nastupiti će u clubu Flash u Čitluku, dok će Dženan Lončarević koncert održati u night club Art u Mostaru.

U subotu u clubu Arabica u Mostaru će se održat promo event za Lunar Fest. koji se održava u Areni Zenica od 11.-12.04. na kojem će se dijeliti ulaznice za spomenuti događaj. Lunar Fest. je pokrenut sa idejom da okupi domaće dj-eve, te da ih na taj način promovira još više i potakne razvoj elektronske scene u BiH. Line up: Martin Gabric / Blackfrut. Ulaz na događaj je besplatan.

Kopirati
Drag cursor here to close