Stiže promjena

Do ponedjeljka oblačno i kišno vrijeme

Temperatura će se na jugu zemlje popeti maksimalno do 32 stupnja Celzijeva.
Lifestyle / Flash | 16. 08. 2018. u 08:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini danas  će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U drugoj polovici dana u većem dijelu zemlje su mogući lokalni pljuskovi i slabija grmljavina.

Padaline se ne prognoziraju u Krajini i sjevernim područjima Bosne. Vjetar slab do umjerene jačine, sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 22 i 28, na jugu zemlje do 32 stupnja. 

U petak u Bosni se prognozira umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini sunčanije prijepodne. U jutarnjim satima po kotlinama u Bosni je moguća magla. U drugoj polovici dana u većem dijelu zemlje su izgledni lokalni pljuskovi i grmljavina. Vjetar će biti slab, istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 14 i 18, na jugu zemlje od 19 do 23 stupnja. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 25 i 30, na jugu zemlje do 32 stupnja. 

U Bosni u subotu pretežno oblačno vrijeme sa pljuskovima i grmljavinom. U Hercegovini prijepodne umjerena naoblaka. U poslijepodnevnim satima i u Hercegovini su izgledni lokalni pljuskovi i grmljavina. Vjetar slab, istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 15 i 19, na jugu zemlje od 19 do 23 stupnja. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 23 i 28, na jugu zemlje od 29 do 32 stupnja. 

U nedjelju će u Bosni biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima po kotlinama u Bosni je moguća i magla. U Hercegovini prijepodne mala do umjerena naoblaka. U poslijepodnevnim satima lokalni pljuskovi se očekuju u većem dijelu zemlje. Vjetar slab do umjerene jačine, sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 14 i 19, na jugu zemlje od 19 do 23 stupnja. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 24 i 30, na jugu zemlje od 30 do 34 stupnja. 

U ponedjeljak u Bosni umjereno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima po kotlinama u Bosni je moguća magla ili niska naoblaka. U Hercegovini prijepodne sunčano, a u drugoj polovici dana sa umjerenom naoblakom. Vjetar slab do umjerene jačine sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 15 i 19, na jugu zemlje od 19 do 23 stupnja. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 25 i 30, na jugu zemlje od 31 do 34 stupnja, priopćeno je iz  Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close