Promjena vremena

Do kraja tjedna oblačno sa pljuskovima

Do kraja tjedna očekuje nas oblačno vrijeme sa pljuskovima, ali uz visoke temperature.
Lifestyle / Flash | 02. 05. 2018. u 09:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Hercegovini danas će biti sunčano vrijeme uz malu do umjerenu naoblaku, a u Bosni pretežno sunčano prijepodne.

U drugoj polovini dana jači razvoj oblačnosti u većem dijelu Bosne će uvjetovati jače pljuskove i grmljavinu. Vjetar slab do umjerene jačine većinom južnog i jugoistočnog smjera.

Na sjeveru i sjeveroistoku zemlje vjetar istočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 24 i 29 stupnjeva.

U četvrtak u Bosni i Hercegovini prijepodne jače naoblačenje sa juga koje će uvjetovati kišu, pljuskove i grmljavinu u cijeloj zemlji. Jače padaline u drugoj polovici dana.  Najmanje padalina se očekuje za sjeveroistok Bosne.

Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugoistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 8 i 14, a najviša dnevna temperatura zraka između 20 i 25 stupnjeva.

U Bosni i Hercegovini u petak pretežno oblačno vrijeme sa kišom i pljuskovima. Od sredine dana prema večernjim satima se očekuje i grmljavina. Na jugu zemlje bez padavlina. Vjetar slab istočnog i jugoistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 7 i 13, a najviša dnevna temperatura zraka između 20 i 25 stupnjeva.

U subotu će biti pretežno oblačno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između 8 i 14, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 17 i 22, na jugu zemlje do 25 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close