Sigurnost djece

Dječji vrtić Čapljina dobio novu ogradu; slijedi postavljanje rasvjete i kamera

Lifestyle / Flash | 29. 07. 2014. u 21:30 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

S ciljem odgovarajuće razine sigurnosti i poboljšanja kvalitete dvorišta Dječjeg vrtića Čapljina, ukupne površine 2593 m2, kojeg koristi oko 140 djece, postavljena je nova ograda oko ovoga objekta.

Ukupna dužina ograde iznosi 320 m, a visina 1730 mm, što je u dovoljno za odgovarajuću sigurnost, a da pri tome ne narušava ukupni izgled dvorišta i objekta vrtića.

Montažna panelna ograda visine 1730 mm, sa razmakom između stubova 2000 mm i pričvršćena je vijcima na betonski temelj.

Isto tako u tijeku je realizacija postavljanja kandilabera sa rasvjetnim tijelima u krugu dvorišta, te postavljanje nadzorne kamere, koja će biti spojena na sigurnosni sustav Policijske postaje Čapljina.

Ovime se omogućava siguran boravak i igranje djece u dvorištu vrtića Čapljina te ujedno zaustavlja devastacija i neovlašten ulazak u dvorište.

Vrtić tako više ne bi trebao biti na meti vandala koji su terasu i dvorište vrtića gotovo svakog vikenda u večernjim satima koristili kao svoje okupljalište.

Često ostavljanje smeća, pa čak i provale u prostorije vrtića bio je alarm da se nešto treba napraviti po pitanju osiguranja ovog javnog prostora.

Kopirati
Drag cursor here to close