a tražio kozu dvije

Dječak koji je ganuo regiju: Ispunjena mu najveća želja dobio 25 koza

Lifestyle / Flash | 27. 02. 2016. u 17:01 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prije desetak dana rekao je i da ga ne interesuju skupi mobiteli, računari i ostale stvari koje su mnogim njegovim vršnjacima svakodnevna razonoda. Voli životinje, pogotovo one životinje koje mu omogućavaju da prehrani sebe, svoju sestru i braću.

''Mene vala ne zanimaju ni bicikli, ni ništa. Ja volim koze jer od njih imam mlijeka svakog jutra, od bicikla nemam nikakve koristi'', bile su riječi 16-godišnjeg Jasmina Hačkčića iz Stupara kraj Kladnja.

Dijaspora iz Danske poslala mu je 3000 maraka (12.000 kn). To će biti dovoljno da završi štalu i tako svojim kozama pruži najbolje uvjete. Zahvaljuje se svim ljudima koji su mu poklonili životinje.

''Imao sam dvije koze . Evo, sad ih se skupilo, imam 25 koza. Hvala svim ljudima, da i njima Bog da, kao i meni, imati mlijeka. Znači da se ima što piti i malo sira. Malo i za prodati'', rekao je Jasmin za Fokus.ba.

''Što da vam kažem. Nema sretnijeg čovjeka od mene. Ljudi dolaze sa svih strana i pomažu. Sada imam toliko koza da sam sa ocem i braćom krenuo da pravim novu štalu. Ova koju imam je premala'', ponosan je Jasmin.

Kopirati
Drag cursor here to close