Humanitarna akcija

Dječak iz Čapljine uspješno se oporavlja nakon obavljenih operacija

Lifestyle / Flash | 24. 04. 2015. u 12:33 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dobra vijest stigla je ovih dana do redakcije našega portala. Naime, roditelji i mali Kristijan Ljubičić vratili su se iz Beograda nakon druge operacije.

Obe operacije bile uspješne i već se vidi napredak!

Obitelj se stoga zahvaljuje Crvenom križu koji je organizirao humanitarnu akciju, udruzi Cvijet, zatim načelniku dr. Smiljanu Vidiću, gospodarstvenicima, svakom pojedincu koji su dali svoj doprinos da se prikupe sredstva za operaciju, kao i portalu Bljesak.info koji je započeo medijsku kampanju prikupljanja pomoći za našeg Kristijana

''Još jednom veliko hvala svima koji su omogućili da Kristijan svijet gleda jasnijim pogledom'', poručili su roditelji.

Podsjetimo, Crveni križ Općine Čapljina u suradnji sa Humanitarnom udrugom ''Cvijet'' Čapljina, koja okuplja osobe sa poteškoćama u razvoju, njihove roditelje i prijatelje, pokrenuo je humanitarnu akciju prikupljanja novčanih sredstava za Kristijana Ljubičića iz Tasovčića, člana Udruge.

Kristijan je rođen 2010. godine sa dijagnozom Downovog sindroma, atresio ani (bez analnog otvora), hipothyreosis (oboljenje štitnjače) i obljenjem očiju s više različitih dijagnoza.

Po preporuci oftamologa neophodne su bile operacije koje se rade isključivo na klinici ''Sveti Vid'' u beogradu. Iznos operativnih zahvata iznosio je 5000 eura.

Kopirati
Drag cursor here to close