Cross utrka

Djeca s posebnim potrebama utrkom obilježila 'Dane srca'

Lifestyle / Flash | 30. 09. 2015. u 08:56 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Šetnici Nikole Šubić Zrinjskog u Mostaru je u organizaciji Sportskog saveza Grada Mostara i Udruženja kardiologa HNŽ-a održana cross utrka za djecu s posebnim potrebama osnovnih i srednjih škola Grada Mostara.

Utrka je održana u sklopu 'Dana srca' koji se održavaju u Mostaru.

''Ove godine u obilježavanje 'Dana srca' u Mostaru željeli smo uključiti djecu s posebnim potrebama. Oni su se rado odazvali pozivu i sudjelovanjem u utrci daju doprinos obilježavanju ove manifestacije'', rekao je Dženan Šuta, viši sportski menadžer iz Sportskog saveza grada Mostara.

Šuta je rekao kako se nada da će se prepoznati značaj ove utrke i kako će i ostali dati doprinos promociji zdravog životnog stila.

''Želimo poslati poruku da svi postanu tjelesno aktivni da svojim primjerom ukažu koliko je vježbanje jako bitno u očuvanju zdravlja'', rekao je Šuta.

U utrci su sudjelovali učenici Osnovne škole za djecu s posebnim potrebama i Turističko ugostiteljske škole, mališani iz Udruženja Vedri osmijeh, Los Rosales, te Nazareta.

''Djeca su vesela i zadovoljna, a što je najvažnije dati će doprinos promociji zdravog stila življenja. Fizička aktivnost, sport, je ono što je najznačajnije u prevenciji kardiovaskularnih bolesti'', rekao je Emir Fazlibegović koordinator akcije i tajnik udruženja kardiologa HNŽ-a.

Kopirati
Drag cursor here to close