Izgubite kilograme

Dijeta s jajima: Čudotvoran način topljenja kilograma

Lifestyle / Flash | 13. 08. 2016. u 19:32 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dijeta s jajima ulazi u prokušane načine kako da se za kratko vrijeme oslobodiš viška kilograma. Postoji nekoliko verzija, a za tebe smo izdvojili najumjereniju, koja se bazira na smanjenom unosu ugljikohidrata.

Da bi izbjegla monotoniju koja je često razlog neuspjeha dijete, možeš na jelovnik uvrstiti još neke namirnice. Zapravo, preporučena hrana su, osim jaja, piletina, puretina, riba, voće, povrće s malo ugljikohidrata, biljni čajevi bez šećera i voda. Značajno je smanjen unos ugljikohidrata, a kruh, tjestenina i krumpir su strogo zabranjeni, piše Zdravakrava.hr.

Za tri mjeseca pridržavanja ovog režima prehrane možeš izgubiti i do 30 kilograma. Jedan od najpoznatijih promotora ove dijete je holivudski glumac Adrien Brody, koji je izgubio 15 kilograma pripremajući se za ulogu u filmu “Pijanist”.

Njegova verzija ove dijete bila je sljedeća: jaja je jeo za doručak, manji komad piletine sa žara za ručak i komad ribe s povrćem kuhanim na pari za večeru.

Primjer jelovnika

Doručak

2 kuhana jaja
1/2 grejpa

Ručak

pečena piletina bez kožice
zelena salata

Večera

Omlet od 2 jaja sa špinatom i rajčicom

Prije primjene ovog jelovnika i provođenja dijete, preporučujemo individualno savjetovanje s nutricionistom ili liječnikom.

Kopirati
Drag cursor here to close