#haos

Deveti "Sarajevo Salsa Congress" počinje 26. siječnja

Lifestyle / Flash | 24. 01. 2017. u 14:06 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Deveti Sarajevo Salsa Congressa počinje 26. siječnja ove godine i ugostit će više od 700 najboljih plesača iz 14 zemalja svijeta.

Organizatori događaja, bh. plesni klubovi „Aster“ i „El Paso“, pripremili su bogat program za ljubitelje latino ritma, plesne radionice, plesne performanse, zabave...

"Ponosni smo što iz godine u godinu u BiH dovodimo najbolje plesače iz cijeloga svijeta koji s nestrpljenjem žele podijeliti svoje plesno znanje", kazao je Josip Milanović, PR festivala.

Izrazio je uvjerenje da će svi koji dođu, dugo pamtiti deveti festival jer su spremili 'plesni kaos, te naglasio da će ovo biti najbolji plesni događaj ne samo u BiH, nego i u regiji.

"Cijeli svijet će zaplesati u Sarajevu i još jednom nas podsjetiti da je ples univerzalni jezik kojim brišemo granice i širimo pozitivnu energiju", rekao je Milanović i zahvalio timu koji neumorno već nekoliko mjeseci radi na finalnim pripremama 9. Sarajevo Salsa Congressa te poželio dobrodošlicu gostima koji su u Sarajevo već počeli dolaziti.

Sarajevo Salsa Congress se ove godine održava u Hotelu Saraj.

Plesne zabave bit će održane 26. siječnja u Studentskom klubu KUK, dok će plesna zabava u petak i subotu biti održana u Hotelu Saraj, a završni party u nedjelju u klubu Cinemas Sloga, najavljeno je iz PR Festivala.

Kopirati
Drag cursor here to close