Prigodni pokloni

Deset najpopularnijih poklona za Valentinovo

Lifestyle / Flash | 05. 02. 2016. u 11:21 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dok se jedni pitaju zašto uopće postoji Valentinovo, drugi ga obilježavaju na različite načine. Dan zaljubljenih obično ne prolazi bez prigodnog poklona kojim razveseljavamo svoje najdraže.

1. Parfem

Jeste li znali da je njuh od svih osjetila najpovezaniji s emocijama i sjećanjima jer se osjet njuha u mozgu obrađuje u istom dijelu koji je bitan za sjećanja i emocije? Odaberite parfem koji će vašu dragu ili dragog podsjećati na trenutke provedene s vama.

2. Nakit

Kao i cvijeće, lijepa narukvica ili ogrlica obradovat će svaku ženu. Pomisao na to što izabrati iz mora raznovrsnih modnih dodataka može vas lako obeshrabriti. S decentnijim nakitom koji upotpunjuje svaki stil, bilo dnevni ili večernji, nećete pogriješiti. Uz to što će upotpuniti stil vaše drage, zasigurno će buditi i lijepe osjećaje.

3. Odjeća

Ženama ne bi trebalo biti teško kod kupnje odjeće za muškarce. Poklonite košulju ili vestu u kojoj će se svaki muškarac osjećati kao pravi šarmer. Svojim boljim polovicama muškarci mogu jednostavno kupiti prigodno donje rublje koje će razveseliti oboje.

4. Sat

Kao što vrijeme nikad ne staje tako ni sat nikad nije suvišan poklon. Ručni satovi najosobniji su i nekako najpotrebniji. Ne dopustite da zakasni i darujte mu sat. Novi trendi i moderni sat uvijek je dobrodošao pa makar imao već nekoliko satova u kolekciji. Baš će ovaj biti podsjetnik na vas.

5. Knjiga

Imate li nekog knjigoljupca kraj sebe, knjiga koja raspršuje maštu uvijek je odličan poklon. Izaberite neki od popularnih klasičnih romana ili neki od novih romana koji će biti rado čitani i za nekoliko godina, navodi Mondo.hr.

6. Izlazak na večeru

Rezervirajte stol za dvoje u već dobro znanom starom, ali najdražem restoranu. Smatrate li da je vrijeme za promjene, iznenadite sa novim mjestom za večernji izlazak. Kušajte nešto novo na kineski, indijski ili meksički način i začinite svoje uobičajene večernje izlaske.

7. Poklon setovi

Samo ime govori da najmanje dva proizvoda možete dobiti u jednom paketu. Poklon paket sa brijačem i pjenom za brijanje idealan je izbor za one koji žele igrati na sigurno. Setom krema za lice i raznih mazalica razmazit ćete ženu kojoj sigurno neće biti na odmet još koje sredstvo za njegu.

8. Čokolada

Rijetki su oni koji je ne vole. Slatka, mliječna, crna ili bijela, klasična s alpskim mlijekom ili pak ona s bijelim tartufima. Danas je ima u svim okusima i oblicima. Ove godine priuštite svojoj dragoj ili dragom nešto što još nije probao i neće moći reći da niste bili originalni.

9. Karta za putovanje

Ako ste putoholičar i imate putoholičara uz sebe vrijeme je da odaberete što posjetiti sljedeće. Kupite kartu za onaj šarmantni grad u koji već dugo planirate ići ili mjesto koje biste opet posjetili zbog uspomena koje je ostavilo na vas. Bolje Valentinovo nećete moći zamisliti.

10. Cvijeće

Gotovo sve žene vole cvijeće. Ruže su kraljice kad su u pitanju buketi koje muškarci poklanjaju ženama. Želite li biti originalni, a opet razveseliti svoju dragu sa prekrasnim buketom odaberite buket od tulipana, božura ili gerbera. Prema značenju ovog cvijeća poklonit ćete ljubav, sreću i život. Što još više treba?

Kopirati
Drag cursor here to close