Nema učenika na slikama

Demant Gimnazije fra Grge Martića: Na slikama nisu naši maturanti

Lifestyle / Flash | 25. 05. 2015. u 10:23 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povodom fotogalerije 'Mostarski maturanti slave: ''U školi nismo imali ni brige ni sekirancije…''' obavljene na našem portalu Gimnazija fra Grge Martića Mostar poslala je službeni demant.

Demant prenosimo u cijelosti:

Kao ravnateljica Gimnazije fra Grge Martića Mostar ovim dopisom želim uputiti službeni demanti na informacije koje ste objavili na Vaše portalu Bljesak.info u petak 22. svibnja 2015. godine. Naime, u članku Mostarski maturanti slave: ''U školi nismo imali ni brige ni sekirancije…'' iznijeli ste netočne navode potkrjepljenje fotografijama čijom su objavom povrijeđena prava i interesi Gimnazije fra Grge Martića koja slovi za odgojno-obrazovnu ustanovu najvišeg reda.

Prikazane fotografije načinjene su ispred Ekonomske škole i u samome gradu Mostaru, a niti jedna ne pokazuje prostor ispred Gimnazija fra Grge Martića. Također, niti jedan fotografirani učenik u spomenutom članku nije član škole niti je dao bilo kakvu izjavu te je krajnje neprofesionalno, a u ovom slučaju i uvredljivo, tuđe izjave vezivati uz nečije ime i time narušavati ugled škole koja je izvan granica grada prepoznatljiva po svom ugledu.

Učenici Gimnazije fra Grge Martića ove godine proslavili su svoju norijadu na školskom igralištu bez ijednog incidenta i ovim putem Vas pozivam da sljedeće godine dođete i uvjerite se da je prostor oko škole nakon događanja besprijekorno očišćen, kao što je bio i ovaj put.

Naši učenici nisu bacali baklje niti su s učenicima drugih škola sudjelovali u bilo kakvim sličnim aktivnostima.

Također, želim demantirati sporne navode oko vojne odore i naglasiti da je odora koju spominjete odora hrvatskih generala i nije kompromitirajuća u spomenutom kontekstu.

Kopirati
Drag cursor here to close