Srbijanski pjevač

Darko Lazić drastično smršavio nakon nesreće

''Super izgledaš, sve pohvale. Izgledaš kao tinejdžer'', pisali su mu u komentarima.
Lifestyle / Flash | 10. 08. 2020. u 18:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Folker Darko Lazić (28) nakon prometne nesreće koju je doživio prije dvije godine uspio je promijeniti način života. Želio je smršavjeti pa je nezdrave navike sveo na minimum.

To mu nije dalo efektivan rezultat pa se podvrgnuo operaciji smanjenja želuca. Smršavio je zavidan broj kilograma, što ne krije od javnosti, pišu 24 sata.

U jednom od nedavnih intervjua za srpski Blic priznao je kako je izgubio 60 kilograma, a novom fotografijom na Instagramu pokazao je kako se doslovno 'prepolovio'. Pratitelji su mu u komentarima pisali kako je neprepoznatljiv.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

 

Objavu dijeli DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

''Super izgledaš, sve pohvale. Izgledaš kao tinejdžer'', pisali su mu u komentarima.

Nakon nesreće Darko je 'natukao' puno kilograma, što mu je štetilo zdravlju.

''Krvna slika mi je bila loša pa su mogli nastati i veći problemi. Nisam se mogao normalno ni kretati, jer sam konstantno imao bolove, što me jako mučilo'', rekao je Lazić za srpske medije.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

 

Objavu dijeli DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

S prekomjernom težinom počeo se boriti nakon prometne nesreće koju je imao u listopadu 2018. Nakon toga je imao bolove u kukovima zbog čega su mu kilogrami počeli smetati, pišu 24 sata.

Nakon što je bio na operaciji želuca, Darko je morao biti na posebnom režimu prehrane. Tijekom dana unosi kalorije u više malih obroka. Na njegovom meniju je hrana bogata kalorijama kao što je maslac, i namirnice s puno proteina, kao što su meso, riba, jaja, sir, jogurt, mlijeko u prahu i maslac od kikirikija. Darko dane provodi sa svojom zaručnicom Marinom Gagić (21), koja mu kuha i brine o njegovoj prehrani.

Kopirati
Drag cursor here to close