Vertigo

Danijela Martinović hospitalizirana zbog neurološkog stanja

Lifestyle / Flash | 12. 08. 2015. u 16:03 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danijela Martinović u javnosti se posljednji put pojavila prošlog vikenda, kada je u Tisnom u Hrvatskoj održala koncert na tamošnjoj desetoj Međunarodnoj utrci tovara, piše Jutarnji list.

Pjevačica je hrvatskim medijima rekla kako je na koncert došla iz zagrebačke bolnice Rebro gdje je dva dana bila hospitalizirana radi poremećaja orijentacije u prostoru.

''Prvi napad vertiga imala sam prije godinu dana i tri mjeseca. To se nekako saniralo i nekako sam nastavila normalno živjeti sve do prošlog tjedna, kada me u stanu u Zagrebu uhvatila slabost praćena jakom vrtoglavicom. Sve to dogodilo se dok sam bila sama doma, a u prvom se trenutku nisam mogla ni sjetiti koga bih mogla nazvati. Ovo je vrijeme kada su svi na godišnjim odmorima, isključenih mobitela. Jako mi se vrtjelo, imala sam osjećaj kao da sve pliva oko mene. Kada se to mrvicu smirilo, sjetila sam se jedne prijateljice koja ove vruće dane provodi u Zagrebu. Kada sam je nazvala i rekla joj kako se osjećam, istog mi je trenutka rekla da ne smijemo čekati i da moramo požuriti do bolnice'', priča Danijela, koju su nakon pregleda neurolozi odlučili hospitalizirati.

Kopirati
Drag cursor here to close