Pjeva Čolić

Dani dijaspore u Travniku

Manifestacija je koncipirana tako da se sadržaji odvijaju na više lokacija u Travniku i predstavljaju odličnu priliku za druženje, brojne privredne susrete i uspostavljanje suradnje.
Lifestyle / Flash | 30. 07. 2023. u 09:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zdravko Čolić  u Travniku

U Travniku će se od 31.07. do 05.08.2023. godine održati održati kulturno-zabavna i gospodarska manifestacija ''Dani dijaspore''.

Ovom manifestacijom se nastoji očuvati i ojačati veza s nekadašnjim stanovnicima općine Travnik, koji su svoje rodno mjesto zamijenili prebivalištem u inozemstvu. Manifestacija je koncipirana tako da se sadržaji odvijaju na više lokacija u Travniku i predstavljaju odličnu priliku za druženje, brojne privredne susrete i uspostavljanje suradnje.

U okviru bogatog programa održaće se promocija knjige "Otac", mlade spisateljice i novinarke Glorije Lujanović, stručno predavanje na temu "Društvo i mentalno zdravlje" dr. Esada Boškaila, kao i edukativna radionica Vere Klopčić pod nazivom "Romi u Bosni", potom će se održati promocija knjige autora Fadila Mešana "Stotinu godina travničkog fudbala 1920 – 2020 u riječi i slici", kao i književno-glazbena večer "Patuljci s Plave vode" uz Rusmira Agačevića – Rusa, Mirka i Nebojšu Adžaipa i Roberta Augustinovića....

04.08.2023. će se održati privredni susreti dok će 05.08.2023. godine na stadionu „Pirota“ Zdravko Čolić održati veliki solistički koncert.

Kopirati
Drag cursor here to close