Pan nagradna igra

Danas najviše dobitnika iz Tuzle, Orašja i Kaknja

Lifestyle / Flash | 22. 04. 2016. u 15:32 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kraj je i ovog radnog tjedna, a Pan je, u današnjem izvlačenju, dodijelio deset novih dnevnih nagrada: pet Pan ruksaka i pet replika službene lopte Europskog prvenstva. Nagrade šaljemo sretnim dobitnicama u Sarajevo, Orašje, Kakanj, Kalesiju i Tuzlu.

Današnji dobitnici ruksaka Pan UEFA EURO 2016™ su: Mesud Hasanagić iz Tuzle, Mario Satvaš iz Orašja, Mirsad Delić iz Kaknja, Abdulah Zulić iz Kalesije i Nikola Trogrlić iz Orašja. Replike oficijelne lopte UEFA EURO 2016™ osvojili su: Džemal Avdić iz Tuzle, Izet Imamović iz Kaknja, Mihael Prepulja iz Sarajeva i osobe koje su kodove sms-om poslale sa brojeva telefona: 062 981*** i 061 902 ***.

Mario Satvaš iz Orašja podijelio je svoje utiske sa nama.''Ovo je već druga nagrada, drugi ruksak koji osvajam. I baš sam ugodno iznenađen. Imam dvoje djece, taman za njih. Igrao sam i prošle godine nagradnu igru Pan piva. Volim Pan i nastavljam skupljati kodove i dalje. Igram do prvenstva'', optimističan je Mario.

Budite i vi jedan od sretnih dobitnika!

Pronađite kod na unutrašnjoj strani čepa Pan piva, koji se nalazi na proizvodima sa specijalnom ambalažom u duhu prvenstva: Pan Lager povratnoj boci 0,5l i Pan Lager Mega pet 2l, i pošaljite SMS-om na broj 091 212 410 ili putem www.pan.ba. Možete slati neograničen broj kodova sa istog broja te tako povećati šanse za osvajanje neke od sjajnih Pan nagrada.

U ponedjeljak je izvlačenje tjednih nagrada! Svi kodovi pristigli do nedjelje ulaze u igru. Možda baš vi osvojite paket aranžman za utakmicu Hrvatska – Španjolska!

Osvježite se uz Pan i okušajte svoju sreću! Šaljite kodove sa čepova PAN piva i osvojite jednu od 514 vrijednih nagrada.

Kopirati
Drag cursor here to close