Livno

Dalić i prijatelji uručili donacijska sredstva prikupljena na humanitarnom događaju “Šampioni srca”

Na humanitarno sportsko-glazbenom događaju "Šampioni srca" održanom u kolovozu ove godine, na stadionu NK Troglav 1918 prikupljena su sredstva u iznosu od 85 000 KM.
Lifestyle / Flash | 06. 10. 2022. u 20:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:PR / Dalić i prijatelji uručili donacijska sredstva prikupljena na humanitarnom događaju Šampioni srca

U dvorani Narodnog sveučilišta u Livnu danas su uručeni donacijski čekovi Udrugama. Na humanitarno sportsko-glazbenom događaju "Šampioni srca" održanom u kolovozu ove godine, na stadionu NK Troglav 1918 prikupljena su sredstva u iznosu od 85 000 KM.

Svečanoj dodjeli uz ostale goste, prisustvovali su i zamjenica predsjedavajućeg predstavničkog doma parlamentarne skupštine Bosne  Hercegovine Borjana Krišto, premijer Vlade Hercegbosanske županije Ivan Vukadin, gradonačelnik Grada Livna dr. Darko Čondrić, te organizatori samog događaja Zlatko Dalić i Jure Krstanović koji su i uručili čekove. 

Uvaženi gosti obratili su se prisutnima te u svojim govorima izrazili zadovoljstvo što se jedna ovakva akcija održala upravo u Livnu, te radost da su bili dio tako velikog događaja, a Jure Krstanović u svom je govoru zahvalio svim sponzorima, donatorima, te svakoj osobi koja je kupnjom ulaznice pridonijela humanitanoj akciji. Posebne zahvale bile su upućene Humanim zvijezdama i glazbenicima koji su pokazali da uistinu imaju “šampionsko srce” nesebično podržavajući ovakve hvalevrijedne priče.

Iz svega izrečenog dalo se naslutiti da će ovo prerasti u tradiciju.

Za udrugu roditelja djece s posebnim potrebama “Put u život” iz Livna, Duhovno-humanitarnu udrugu “Kap ljubavi” iz Tomislavgrada i za obnovu Hrvatskog doma Stjepan Radić u Šujici prikupljeno je po 25 000 KM.

U sklopu humanitarne akcije podijeljena su sredstva ostalim udrugama: Udruzi osoba oboljelih od šećerne bolesti KRUG 2000 KM, Udruzi roditelja s posebnim potrebama Krijesnica iz Kupresa , Udruzi don Juraj Gospodnetić iz Bosanskog Grahova i Udruzi roditelja djece s poteškoćama u razvoju “Naša djeca” iz Glamoča po 1000 KM. Dio sredstava, u iznosu od 5 000 KM, dodijeljeno je i domaćinu događaja, Nogometnom klubu Troglav 1918.

Program su uveličala djeca iz osnovne glazbene škole Franjo S. Vilhar i livanjski glazbenik Marko Omazić.

 

Kopirati
Drag cursor here to close