Zaboravite Egipat

Daily Star preporučuje posjetu piramidama u srcu Europe

Lifestyle / Flash | 22. 10. 2015. u 11:47 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Arheolog Semir Osmanagić, koji tvrdi da je otkrio te piramide, kaže kako je Piramida Sunca najveća na svijetu, čak i veća od one u Egiptu. Osmanagić je za Daily Star rekao kako je otkrio strukture slučajno, nakon posjete Visokom. Proveo je tisuće sati proučavajući i iskopavajući teren, ali i prezentirajući svoja otkrića Sveučilištima.

Neki tvrde kako su njegova otkrića prevara, no profesor je odlučan u namjeri da pokaže kako je upravu. Kazao je Daily Staru kako se dolina piramida sastoji od piramidalnih struktura Sunca, Mjeseca, Zmaja, Majke Zemlje i Ljubavi.

Na samom vrhu piramide u radijusu od 4,5 metara izmjereno je elektromagnetno zračenje od 28 kiloherca koje nije prirodna pojava, niti je moderno čovječanstvo danas koristi u tehnologijama.

"Mnogi stručnjaci su govorili kako su piramide pravljene kao grobnice mrtvim ljudima, faraonima i slično. Ali one su napravljene za generacije živih ljudi jer imaju energiju koja je nama potrebna.

Ultrazvučno zračenje na vrhu iznosi isto 28 kiloherca koje je ključno za levitaciju. Dosta spiritualnih posjetitelja kaže kako se osjećaju kao da lebde kada se nalaze na vrhu. Izmjerena je i frekvencija od 7,83 herca na dnu koja je poznata kao Schmanova rezonanca a koja je idealna za sav život na planeti jer pod njenim utjecajem nabolje razvijamo svoja fizička, umna i spiritualna čula i sposobnosti. No Schumanova rezonanca je nestala zbog tehničkog zračenja koje koristi čovječanstvo", ističe Osmanagić.

Također, u tunelima koji se nalaze ispod piramida izmjeren je veliki broj negativnih jona koji poništavaju negativne bakterije i ostale supstance u ljudskom organizmu. Mnogi turisti tvrde kako se mnogo bolje osjećaju kada izađu iz njih.

Kopirati
Drag cursor here to close