#morebitbidne

Cura ga zaprosila, a on sve 'prebacio' na Schalke 04!?

"Sad je sve do Schalkea, a mene što se tiče - riječ je riječ. Dakle, Schalke to treba omogućiti", kaže zaprošeni mladoženja koji to možda nikad neće postati.
Lifestyle / Flash | 01. 08. 2019. u 13:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: twitter.com/s04 / Prosidba u trening kampu kluba Schalke 04

Kažu da je uvjetno obećanje najneizvjesnija stvar na svijetu, iako onome tko je nešto obećao uvijek ostaje njegov ''alibi'' - nije do mene!

Zanimljiva vijest dolazi s tradicionalne plavo-bijele noći kultnog njemačkog bundesligaša Schalke 04. Naime, tamo je jedna dama zaprosila svog dečka, navijača ovog kluba, ali je on kazao kako će ju pred oltar odvesti tek kad Schalke osvoji naslov prvaka Njemačke!

Dakle, nije ni odbio, ali nije mogao ni kazati jasno DA!

Nogometaši Schalkea pripremaju se u Austriji, gdje je i održana plavo-bijela noć. Zaprošeni muškarac izjavio je kako je ta noć za njega - nezaboravna, prenosi Bild.

"Uradit ćemo to kad Schalke postane prvak!", kazao je lakonski.

"Sad je sve do Schalkea, a mene što se tiče - riječ je riječ. Dakle, Schalke to treba omogućiti", kaže zaprošeni mladoženja koji to možda nikad neće postati.

Bez obzira što nije dobila odgovor kojeg je vjerojatno očekivala, njegova djevojka držala ga je za ruku dok su napuštali pozornicu.

Pitanje je, naravno, zašto mnogi ne vjeruju da će se ovaj par ikad vjenčati?

Prvo, Schalke je zadnji put bio njemački prvak prije 60 godina. Prošle sezone su se nakon smjene trenera jedva spasili i izborili opstanak u Bundesligi.

U predstojećoj sezoni nemaju tim koji se može nositi s Bayernom i Borussijom Dortmund, a vjerojatno ni s Leipzigom, Borusijom M'Gladbach i Bayerom iz Leverkusena. Dakle, kakvi su izgledi da se neobični par jednoga dana vjenča?!

Kopirati
Drag cursor here to close