A TEK JE POČELO!

Culture club Revelin otvorio ljetnu sezonu 2016.

Lifestyle / Flash | 05. 06. 2016. u 20:15 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U dubrovačkom je Culture clubu Revelin, spektakularnim programima, uz kamere i foto objektive dvadesetak domaćih i inozemnih medija, u dvije večeri otvorena ljetna sezona 2016..

I petak i subotu navečer doslovno se tražila ulaznica više, jer je 75. najbolji klub na svijetu bio pun rasplesanih Dubrovčana i gostiju sa svih strana svijeta.

Prvu večer nastupio je mladi njemački DJ Seizo, uz atraktivan nastup plesačica programa Galaxy.

Drugu su večer u klub nahrupili atraktivni vanzemaljci. Naime, publika je, prvi puta u ovom dijelu svijeta, mogla vidjeti spektakularan show 'Aliens', u izvedbi pjevača, DJa, plesača i akrobata talijanskog brenda Visionair.

Klub se do ranih jutarnjih sati ljuljao u ritmu, već je sada jasno da će nastupi i programi koje svojim isklesanim tijelima u Dubrovnik ljetnim subotama donose vrhunski uvježbani performeri, publici biti razlog da na vrijeme osigura mjesto u klubu.

Uz ovakve programe, nije uopće pretjerano reći da će Dubrovnik i ove godine imati klupske programe koji će oduševiti i najizbirljivije goste iz cijelog svijeta.

Naime, na izlasku iz kluba, uz prve ste obrise novog dana, mogli vidjeti nasmijane goste kako imitiraju pokrete plesača i govore: 'A tek je počelo!'.

Kopirati
Drag cursor here to close