Turizam

Cultural Tourism Week: Studenti upoznaju Hercegovinu

Lifestyle / Flash | 03. 04. 2016. u 16:12 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Studenstka organizacija EGEA Mostar, koja okuplja studente Geografije, i mlade geografe organizira drugi po redu Cultural tourism week, koji će se ove godine održati na nekoliko lokacija diljem Hercegovine (Mostar, Čapljina, Stolac, Čitluk, Ljubuški i Ravno) kao i u Sarajevu.

Manifestacija ima međunarodni karakter jer okuplja preko 40 sudionika iz raznih zemalja Europe (Švicarska, Njemačka, Belgija. Austrija, Češka, Slovenija, Rumunjska, Srbija, Hrvatska).

Započinje svečanim otvaranjem 4.4 u Međugorju (hotel Quattro).

Studenti će tijekom trajanja posjetiti, Čapljinu, Ljubuški, Stolac, Ravno, Čitluk, Sarajevo, i Mostar gdje će na poslijetku i završiti 8. travnja.

''Događaj je organiziran s ciljem upoznavanja kolega studenata i mladih geografa s turističkom ponudom Hercegovine prije svega, a zatim i Bosne. Naglasak je stavljen na upoznavanje s kulturnom, te gastro i etno ponudom. Također cilj nam je zbližavanje i upoznavanje s kolegama studentima i mladim geografima, iz navedenih zemalja kao i promocija naše zemlj'', rečeno je iz organizacije EGEA.

Pokrovitelji manifestacije su Turistička zajednica Hercegovačko Neretvanske županije, grad Mostar, Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru, Predsjednik Federacije BiH gospodin Marinko Čavara, i hotel Quattro Međugorje.

Kopirati
Drag cursor here to close