Pomoć odjelu

Cryo - Save donirao posteljinu odjeljenju neonatologije u RMC-u 'Dr. Safet Mujić

Lifestyle / Flash | 29. 01. 2014. u 13:29 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odjeljenju neonatologije u Regionalnom medicinskom centru "Dr. Safet Mujić“ Mostar uručena je donacija posteljine od strane kompanije Cryo - Save.

Kako je priopćeno iz RMC-a "Dr. Safet Mujić", Azra Habibija menadžerica operativnih poslova Cryo Save za BiH uručila je donaciju i istaknula je da navedena donacija prije svega ima za cilj pomoći Odjelu u svakodnevnom radu, kao i to da pošalju poruku i poziv drugim kompanijama da kroz svoj rad mogu doprinijeti i radu drugih, nama jako značajnih ustanova.

"Društveno odgovorno poslovanje smatramo dužnošću i Cryo Save, koji već pet godina djeluje realizirajući brojne značajne projekte. Između ostalog pomoć je usmjerena i na osnivanje škola za trudnice, besplatni priručnik za trudnice, informativni bilten za stručnu i opću javnost, kongrese za stručnu javnost, besplatno pohranjivanje za 43 obitelji koje imaju užeg člana oboljelog od oboljenja koje se može tretirati matičnim stanicama, pomoć udruženjima, studentskim organizacijama i dr", rekla je Azra Habibija.

U Bosni i Hercegovini od 2009. godine do danas preko 4000 obitelji odlučilo je iskoristiti jedinstvenu priliku, rođenje djeteta i pohraniti matične stanice iz pupčane vrpce za sigurniju i zdraviju budućnost.

Kopirati
Drag cursor here to close