Slavko Kalezić

Crna Gora izabrala svog predstavnika za Eurosong

Lifestyle / Flash | 29. 12. 2016. u 11:53 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Crnu Goru će na Eurosongu 2017. godine predstavljati Slavko Kalezić sa kompozicijom "Space", autora Momčila Zekovića, javlja agencija Anadolija.

To je odlučila Stručna komisija Radio-televizije Crne Gore.

"Na natječaju koji je objavila naša kuća polovicom listopada prijavilo se 20 autora sa 27 kompozicija. To je i bio jedan od razloga što je trebalo jako mnogo vremena da se donese konačna odluka", priopćio je rukovodilac Odjeljenja za promociju programa RTCG-a, Sabrija Vulić.

Slavko Kalezić je glumac Crnogorskog narodnog pozorišta (CNP). Diplomirao je na Fakultetu dramskih umjetnosti na Cetinju, a specijalizao je solo pjevanje i ples. Na istom fakultetu završio je magistarske studije.

"U njegovoj glazbenoj biografiji vrijedi istaknuti izuzetno uspješan nastup na regionalnom natjecanju "X Factor Adria". Objavio je singlove "Krivac" i "Feel the Love", a prije dvije godine i debi album "San o vječnosti" sa deset kompozicija. Listopada 2015. objavljuje remake čuvenog hita Olivera Mandića "Ljuljaj me nježno", kao i remake pjesama na engleskom pod nazivom "Question", navodi se u saopštenju.

Rujna 2016. objavljuje još dva singla "Sudnji dan" i "Freedom", a tečno govori engleski, italijanski i španjolski jezik.

Eurosong 2017. održat će se u Ukrajini.

Kopirati
Drag cursor here to close