opet neka nova?

Cristiano Ronaldo uveo Desire u viši rang natjecanja

Lifestyle / Flash | 20. 09. 2016. u 21:34 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od najrazvikanijih nogometaša današnjice ponovo je sretan u ljubavi. I ovog puta šarmantni Cristiano Ronaldo pao je na manekenku, točnije bivšu miss Španjolske Desire Cordero, prenose mediji.

Par je u vezi tek mjesec dana, no atraktivna Španjolka zbog ljubavi se već preselila iz rodne Seville u Madrid, kako bi bila što bliže svom dragom. Ljubav je navodno planula nakon što je nogometaš počeo zgodnu 23-godišnjakinju pratiti na Instagramu na kojem Cordero ima više od 94 tisuće pratitelja, piše španjolski tabloid Corazon CzN, koji je priču o paru objavio na svojoj naslovnici.

Šuška se da je upravo Ronaldo kumovao prekidu njezine jednogodišnje veze s nogometašem Betisa i Valladolida Enzom Rennellom (Vincenzo Renato Rennella).
Rennella je upravo ove sezone iz Valladolida otišao na posudbu u klub Miami FC, koji se natječe u američkoj NASL ligi.

Iako su ga nakon prekida s ruskom ljepoticom Irinom Shayk povezivali s brojnim ženama, ali i jednim muškarcem, Ronaldo niti jednu vezu nije javno priznao.

Mnogi su skeptični da će i ovog puta biti drugačije, koliko god Desire Cordero bila lijepa i atraktivna.

Naime, po kuloarima se već dugo priča kako Ronaldova istinska ljubav živi u Maroku i uopće nije u pitanju žena, nego muškarac, s kojim je slavni nogometaš službeno 'pobratim'.

A Desire, koliko god da je lijepa i atraktivna, ipak u Ronaldov život dolazi nakon fatalne Irine Shayk.

Kopirati
Drag cursor here to close