topla strana arogancije

Cristiano Ronaldo ispunio životnu želju djevojci s invaliditetom

Lifestyle / Flash | 07. 03. 2017. u 23:17 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dok su igrači Reala čekali uzvratnu utakmicu protiv Napolija u osmini finala Lige prvaka, Cristiano Ronaldo je pokazao svoju topliju stranu.

Poznat kao arogantan i samozaljubljen na nogometnom travnjaku, Portugalac u privatnome životu često pokazuje humani karakter, a posebno prema djeci.

Slušajući glazbu u predvorju hotela, Ronaldo je primijetio kako vani čeka jedna djevojka s invaliditetom, skupa s majkom, u nadi da će barem nakratko moći ući u hotel, kako bi vidjela igrače Reala izbliza.

Zbog visoke razine sigurnosnih mjera, ulazak u hotel bio je zabranjen, ali je Ronaldo zamolio osiguranje da djevojku ipak nakratko puste u predvorje, što su oni i učinili.

Djevojci je na taj način ispunjen životni san - susresti Ronalda i njegove suigrače iz Reala, a nakon što je napravila i selfie, presretna je s majkom ponovno napustila hotel.

Ovo, međutim, nije jedina priča koja se veže uz gostovanje Reala u Napulju, a da se ne odnosi na nogomet i samu utakmicu.

Naime, zbog dolaska gostiju iz Madrida, u širem području hotela u kojem su odsjeli, bilo je sve neuobičajeno čisto i prohodno, a lokalne novine su javile da je čak i kanalizacija bolje radila.

Stoga su neki predložili Ronalda za gradonačelnika u narednom mandatnom razdoblju.

Kopirati
Drag cursor here to close