Druženje i zabava

Članovi Kluba vodenih sportova ''Orka'' proslavili treći rođendan

Lifestyle / Flash | 07. 09. 2015. u 08:48 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Više od stotinu djece, roditelja i prijatelja Kluba vodenih sportova 'Orka' proslavilo je proteklog vikenda u Sportskom centru 'Fida' u Blagaju treću godišnjicu osnivanja i rada kluba.

Druženje i zabava uz roštilj, kupanje, mali nogomet, odbojku na pijesku, stolni tenis i uz razne igre na vodi potrajali su do kasnih poslijepodnevnih sati.

U godinama postojanja plivači 'Orke' osvojili su preko 1 200 medalja na raznim domaćim i međunarodnim natjecanjima, i na državnim prvenstvima.

'Orkini' plivači su dospjeli i do reprezentaticija, a najbolji rezultati su tek pred njima. Samo u ovoj godini 'Orka' je u Mostar donijela oko 40 medalja državnih prvaka u raznim disciplinama i kategorijama plivača.

U 'Orkinoj' školi plivanja preko 2000 djece svih uzrasta je naučilo plivati, već tri godine 'Orka' je organizator škole plivanja za djecu sa posebnim potrebama. Organizirali su i razne sportske manifestacija poput biciklijada, satova aerobika na otvorenom, planinskih izleta i sl.

Nova sezona u školi plivanja i plivačkom klubu je krenula od 01.09. a iz 'Orke' obećavaju mnogo lijepog druženja i još bolje rezultate.

Kopirati
Drag cursor here to close