Neum

City Games 2016: Na međunarodno finale putuje ekipa Brotnja iz Čitluka

Lifestyle / Flash | 09. 08. 2016. u 10:26 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sportsko - zabavne igre City Games u ponedjeljak su gostovale u Neumu gdje se održalo uzbudljivo bosanskohercegovačko finale ovih popularnih ljetnih igara. Na tribinama plivališta Sunčana obala tražilo se mjesto više jer se za titulu prvaka natjecalo sedam odličnih ekipa iz cijele Bosne i Hercegovine.

Brojni gledatelji bodrili su svoje favorite koji su se natjecali u napetim i zabavnim disciplinama - letećem vaterpolu, morskoj alci, skidanju pršuta, mošarci te konopu, a najuspješnije bila je ekipa Brotnjo iz Čitluka koja je izborila kartu za veliko međunarodno City games finale 3. rujna u Biogradu na Moru.

"Pripremali smo se mjesec dana i mislim da smo zasluženo osvojili prvo mjesto večeras. U finalu u Biogradu ćemo dati sve od sebe", rekao je član pobjedničke ekipe Davor Doko.

Na drugom mjestu našla se još jedna sjajna ekipa - neumski Muzgavci.

"Izgubili smo i nismo prezadovoljni rezultatom, ali ovo je bilo super iskustvo i vratiti ćemo se i sljedeće godine", kazao je kapetan Muzgavaca Kristian Njavro.

Treće mjesto pripalo je ekipi Plina, dok su nešto manje sreće ove godine imali Majkovi iz Mostara, Čelik iz Zenice, Tinčići iz Posušja, te ekipa Sarajevo.

Organizatori natjecanja Općina Neum, Turistička zajednica Hercegovačko-neretvanske županije, te hrvatska agencija Adria Events finalistima su poželjeli puno sreće u daljnjem dijelu natjecanju.

Dok Bosna i Hercegovina čeka nastup svojih predstavnika u Biograd na Moru, City Games karavana nastavlja turneju u Sloveniji gdje se traži posljednji finalist za veliko međunarodno finale.

Kopirati
Drag cursor here to close