mašta

Cijeli svijet piše o ovoj mami koja je krevet svog sina pretvorila u mjesto velikih avantura

Lifestyle / Flash | 04. 12. 2015. u 12:22 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Marta Rojnič uz pomoć posteljine, ručnika i svoje mašte pretvara krevet svog sina Marka u najzanimljivije mjesto na svijetu. Ta mama iz Beograda svojim je maštovitim i predivnim kreacijama osvojila cijeli svijet, a brojni svjetski mediji raspisali su se o njoj.

Dok njezin tromjesečni sinčić spava, Rojnič njegov krevet pretvara u mjesto velikih pustolovina. Tako je Marko za svoju malu dob proživio, a da toga nije ni svjestan, niz avantura – jahao je jednoroga, letio s pticama, bio je na Mjesecu.

Marti se ideja javila kada je jednog dana promatrala svog sina dok spava i pitala se što sanja. I tu joj je proradila mašta, a danas joj je treba svega 15-ak minuta da običan krevet pretvori u najveselije i najluđe mjesto na svijetu. Najvažnije je da Marko tijekom cijelog tog procesa mirno spava, prenosi Telegram.hr.

“Ljudi misle da je život beba samo jedenje, kupanje i spavanje, ali oni su zapravo mali, ali tihi avanturisti. Njihove avanture ne mogu proći neopaženo, odlučila sam ih sve snimiti”, otkrila je The Mirroru Rojič. A Markove pustolovine izrađene su od plahti, deka, šalova, dječje odjeće i pelena. Nakon što sve postavi mama se popne na ljestve te iz ptičje perspektive fotografira čarobne prizore i svog sinčića kako sanja.

mama kae da sam njen najlepi novogodinji ukras.

Posted by Marta Rojnič on 3. prosinca 2015

Markovi balonii od snova Posted by Marta Rojnič on 29. studenoga 2015

deak je drvo voleo.

Posted by Marta Rojnič on 22. studenoga 2015

moj mali princ Posted by Marta Rojnič on 5. studenoga 2015

Kopirati
Drag cursor here to close