prestao uzimati lijekove

Charlie Sheen HIV liječi mlijekom artritičnih koza

Lifestyle / Flash | 01. 02. 2016. u 09:19 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Charlie Sheen ne prestaje šokirati svoje fanove. Nakon što je svijetu priznao da je zaražen virusom HIV-a slavni je glumac rekao da uzima snažne lijekove, no sada ih je u potpunosti stavio "na čekanje" i liječi se isključivo bizarnom metodom kontroverznog liječnika Samira Chachoue.

Chachoua naime tvrdi da je HIV potpuno izlječiv, a njegov tretman temelji se na mlijeku artritičnih koza. Kako bi dokazao da doista vjeruje svom "lijeku" Chachoua tvrdi da si je ubrizgao Sheenovu zaraženu krv, a ni kod jednog ni kod drugog, tvrdi, više nema ni traga opakom virusu.

"Užasno je živjeti na svim tim lijekovima koje su mu davali. Sve te nuspojave nestale su kada je prestao koristiti njihov i počeo se liječiti mojim tretmanom. Jetra mu se vratila u normalu", tvrdi kontroverzni liječnik.

Chachoua, koji nema liječničku licencu u SAD-u, tvrdi da je HIV i još jedan virus, "chikungunyu", potpuno istrijebio s otoka Comoros uz istočnu obalu Afrike još 2006. godine.

Liječnik tvrdi da tzv "CAEV" virus iz kozjeg mlijeka "uništava HIV i doživotno štiti ljude koji ga konzumiraju".

Liječnička struka je napala Chachouu zbog lažnih tvrdnji, a protiv njega je ustao i Sheenov liječnik, koji tvrdi da si slavni glumac zbog lažnog doktora ugrožava život.

Kopirati
Drag cursor here to close