Prognoza

Četvrtak sunčan, do 17 stupnjeva

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 1, na jugu zemlje do 6 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 9 i 15, na jugu zemlje do 17 stupnjeva.
Lifestyle / Flash | 23. 02. 2022. u 13:45 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni je danas umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini je pretežno sunčano. Temperature zraka izmjerene u 13 sati: Bjelašnica -6; Sarajevo 8; Bijeljina, Jajce i Tuzla 10; Bugojno, Gradačac, Livno i Zenica 11; Doboj 12; Banja Luka i Drvar 13; Bihać, Grude, Sanski Most i Trebinje 14; Mostar i Neum 16 stupnjeva.

Sutra će u Bosni i Hercegovini se prognozira pretežno sunčano vrijeme. Dio prijepodneva po kotlinama i uz riječne tokove će biti magle. Vjetar slab, u Bosni istočnog i jugoistočnog smjera, a u Hercegovini vjetar sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 1, na jugu zemlje do 6 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 9 i 15, na jugu zemlje do 17 stupnjeva.

U Sarajevu će biti sunčano. Jutarnja temperatura zraka oko -2, a najviša dnevna oko 11 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close