Spremne za shopping?

Četiri modela haljina koje će se najviše nositi ove jeseni

Veliki trend su pletene haljine, ali još veći pletene haljine uz tijelo koje ističu obline.
Lifestyle / Flash | 03. 09. 2020. u 10:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nekoliko novih trendova za jesen/zimu već je iskočilo

Najavljeni na modnim pistama još prije puno mjeseci, ovi trendovi su se primili" - "potvrđuju to nove kolekcije high-street brendova i slike na Instagram profilima modnih blogerica. Kad govorimo o haljinama koje će se nositi u narednim mjesecima svakako iskaču one s velikim statement okovratnicima i karirane - ali u neočekivanim bojama.

Veliki trend su pletene haljine, ali još veći pletene haljine uz tijelo koje ističu obline, a i print na haljinama je doživio veliki zaokret. Nose se nepravilni uzorci na i dalje poluprozirnim tkaninama.

 Od tie-dye uzorka preko cvjetnog do apstraktnog, sve prolazi

  

Prozirne haljine nepravilna uzorka

Prozirni i poluprozirni materijali, mrežasti, šifon, organdi... nose se već dvije sezone. U treću ulaze ponešto drukčiji, s različitim, ali uvijek nepravilnim i pomalo "zbrkanim" uzorcima, od tie-dye uzorka preko cvjetnog do apstraktnog, sve prolazi. 

 Kragna kao istaknuti detalj najveća je novost u ovoj sezoni

Haljine s naglašenom kragnom

Statement okovratnici, kragna kao istaknuti detalj najveća je novost u ovoj sezoni. Nosit će se tako velike i naglašene kragne da prekriju pola prednjice, kragne ukrašene volanima, a vratile su se i čedne čipkaste kragne te bijele kragne na jednobojnim haljinama u stilu školarki. 

Najveći hit za ovu jesen i zimu

Pletene haljine koje prate liniju tijela

Već smo pisali kako su pletene haljine u najavi kao najveći hit za ovu jesen i zimu (pletivo će se općenito nositi više nego inače). Sada samo treba spomenuti kako će od svih varijanti najpopularnije biti uske pletene haljine koje prate liniju tijela. 

  Karirani uzorak je zaštitni znak hladnijih godišnjih doba

Karirane haljine, ali drukčijih boja

Znamo da je karirani uzorak zaštitni znak hladnijih godišnjih doba i nije ništa neočekivano, no ove godine umjesto u tipičnoj crno-crvenoj ili plavo-zelenoj kombinaciji boja nosit će se u svjetlijim tonovima, a neočekivano i u žarkim bojama, piše portal miss7.

Kopirati
Drag cursor here to close