SC PIRAMIDA

Centar za fizioterapiju Maximus: Za djecu, sportaše, umirovljenike

Lifestyle / Flash | 19. 09. 2016. u 06:04 SC Piramida

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Centru za fizioterapiju Maximus koji se nalazi u suterenu Piramida shopping centra koriste se najsuvremenije fizijatrijske metode, tehnologije i tehnike te svakom pacijentu pristupaju individualno, vodeći računa prije svega o njegovim željama, potrebama, ali i mogućnostima.

Od prvog kontakta, preko konzultacija, pa do samog tretmana i konačnog oporavka, u njihovoj ordinaciji na prvom mjestu je uvijek pacijent.

''Naš rad temelji se na primjeni najsuvremenijih i najkorisnijih metoda, postupaka i tehnologija u funkcionalnoj procijeni, rehabilitaciji i fizikalnoj terapiji kroz kontinuirano stručno i tehnološko usavršavanje.

Naša želja je da pacijent zajedno sa našim timom sudjeluje pri izboru optimalnog rješenja. Najčešće, ovisno o individualnoj situaciji i mogućnostima, nudimo izbor od nekoliko opcija, te se uvijek u dogovoru sa pacijentom opredjeljujemo za najbolju“, poručuju iz najmodernijeg centra za fizioterapiju u Bosni i Hercegovini.

Neke od terapija koje po prvi puta u Bosni i Hercegovini možete pronaći na jednom mjestu:
- Hiro hilt (terapija laserom visokog intenziteta)
- terapija udarnim valom,
- Tecar terapija,
- najsuvremeniji sustav za trakciju kralježnice
- pre i postoperativna fizioterapija,
- tretmani kralježnice čak i u akutnom stanju,
- patologije vezane za zglobove, mišiće i živce,
- centralni poremećaji,
- Bobath terapija (neurorazvojna terapija za djecu),
- limfna drenaža po dr. Vodderu,
- masaže sa predprocedurom,
- anticelulitni program za žene.

Više nije potrebno ići izvan granica Bosne i Herecegovine da bi koristili adekvatne fizikalne terapije, a po potrebi moguće se konzultirati sa liječnicima specijalistima.

Centar za fizioterapiju Maximus dostupan je za djecu, sportaše, umirovljenike, a možete ih pronaći u suterenu Piramida shopping centra koji se nalazi u Dubrovačkoj ulici u Mostaru.

Za više informacija pozovite broj 063 449 902.

Kopirati
Drag cursor here to close