Studiranje

Cecin sin sa djevojkom živi u Banja Luci

Lifestyle / Flash | 22. 09. 2016. u 09:32 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Voditeljica i Cecin sin započeli su zajednički život u Republici Srpskoj, gdje Ražnatović boravi zbog studiranja.

Ksenija Bujišić nije bez razloga promijenila na Instagramu prezime u Ražnatović. Ljubav između voditeljice i sina Cece Ražnatović Veljka toliko je jaka da su započeli zajednički život u Banja Luci, piše Kurir.

Jos uvek trazimo mernu jedinicu sa kojom moze da se izmeri ova kolicina ljubavi!??????

A photo posted by Mrs.RaznatovicKsenija (@mrs.raznatovicksenija) onSep 16, 2016 at 1:03pm PDT

''Nas dvoje toliko dobro funkcioniramo da se ne želimo razdvajati. Brzo nakon upoznavanja otišla sam kod Veljka u Banja Luku. Pošto sam više tamo nego ovdje, dogovorili smo se da nam baza bude u Banja Luci.

''Živim tamo s njim, a ovdje dolazim kada obaveze to zahtijevaju od mene. U našem raju sve funkcionira kako treba. Eto, on se javlja na moj telefon, ja na njegov. Ne krijemo ništa jedno od drugog'', kaže Ksenija, koja poručuje da se ne plaši da bi mogla biti zamijenjena kao što je to Ražnatović činio s prethodnim djevojkama.

''Oduvijek sam bila sigurna u sebe, a posebno u svoje odluke. Baš mi imponira što Veljko glasi za ženskaroša. On je moj, a sve druge djevojke mogu samo maštati. Ne želim komentirati njegove bivše. Maša je Veljkova prošlost, kao i sve druge prije mene. Nju poznajem i super je djevojka'', kaže voditeljica.

Bujišić tvrdi da ju je Ceca odlično prihvatila, kao i njeni roditelji njega.

#summer2016 ?

A photo posted by Mrs.RaznatovicKsenija (@mrs.raznatovicksenija) onJul 24, 2016 at 1:55pm PDT

Kopirati
Drag cursor here to close