Kravica

CASCADA OPEN AIR: Dijelimo ulaznice za najjači elektronički party u Hercegovini

Glazba, ples, avantura, druženje, kupanje te upoznavanje sa najatraktivnijim dijelovima Vodopada Kravica samo su dio onoga što vas ove godine očekuje na prvom AV izdanju CASCADA OPEN AIR.
Lifestyle / Flash | 17. 07. 2018. u 11:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljubitelji elektroničke glazbe doći će na svoje na partiju pod otvorenim nebom 21. srpnja na ''Cascada Open Air'' u prirodnom ambijentu Nacionalnog parka Kravica u Ljubuškom uz najkvalitetniji sound i light do sada!

Najjače ime prvog izdanja Cascada Open Air-a je beogradski DJ i producent Ilija Đoković koji polako ali sigurno zauzima mjesto na tronu svjetske el scene. Sasvim sigurno radi se o jednom kvalitetnom producentu, a to govori podatak, da smo njegova izdanja bezbroj puta mogli vidjeti u chart-ovima najvećih svjetskih lidera techno scene poput (Monike Kruse , Carl Cox-a Adama Beyera i sl.).

Banjalučki techno guru Siniša Tamamović, koji na sceni živi već preko dva desetljeća, a koji je posljednji put Hercegovinu do usijanja doveo davne 2002., također je dio zabave pod otvorenim nebom.

Dama koja će uljepšati ovaj lineup, kako svojim pristupom prema glazbi, tako i umijećem za mix pultom je DJ Jasmine. Veleposlanica el. glazbe kada je ljepši spol u pitanju, Detroit, Berlin, Pariz…su samo neki od gradova u kojima je nastupala…

Za sam uvod i rasplet zadužen je Andrej Jelić i Igor HDP, ekipa ROOF AW koju respektiraju i podržavaju svi miljenici el. glazbe. Glazba na prvom mjestu, unikatni event-i i odličan pristup, glazbi kao kulturi je ono što krasi ovaj tim, osobe koje su zaslužne za jednu potpuno novu dimenziju clubbinga kojeg pružaju u ovom dijelu zemlje.

Za sam kraj eventa i početak najslađeg i za najneumornije plesače osiguran je i afterparty, gdje za pultom možete očekivati mostarskog DJ-a i producenta Ergu.

Cijena ulaznice preko sustava Kupikartu.ba je 20 KM, early bird možete kupiti po cijeni od 15 KM, dok je na sam dan događaja cijena 25 KM.

Portal Bljesak.info daruje Vas sa 2X2 ulaznice za CASCADA Open Air party, a pravila nagradene igre pronađite na našoj Facebook stranici.

Kopirati
Drag cursor here to close