Kristijan Ljubičić

Čapljinci prikupljaju novac za operaciju mladog oboljelog sugrađanina

Lifestyle / Flash | 15. 12. 2016. u 23:32 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čapljinke i Čapljinci pokazali su u ovo blagdansko vrijeme još jednom svoje veliko i humanitarno srce.

Naime, na Trgu hrvatske slobode u ovom gradu već dva dana traje akcija prikupljanja novca za pomoć malom Kristijanu Ljubičiću. Prije godinu i pol mali Kristijan (rođen 2010. godine) imao je prvu operaciju očiju na Svetom Vidu u Beogradu, a 20. siječnja 2017. godine zakazana je i druga operacije. Sveukupni troškovi iznose 3.000 eura.

Kako Bljesak.info doznaje od organizatora, prvog dana akcije prikupljeno je 1.000 KM, drugog dana prikupljeno je oko 1.300 KM, a akcija se nastavlja dok se ne prikupe sredstva potrebna za operaciju.

Akcija se održava na Trgu hrvatske slobode, a sredstva se prikupljaju od prodaje proizvoda koje svakog dana pripremaju organizatori u suradnji sa školama, vrtićima, sportskim kolektivima...

Donacije se mogu ostaviti u kutije koje su postavljenje kod blagdanskih kućica, a za blagdanski ugođaj za vrijeme trajanja ove akcije pobrinuli su se bendovi koji izvode prigoran program, kao i organizatori koji su na usluzi sa kobasicama i kuhanim vinom.

''Ovim putem pozivamo sugrađane da dođu na Trg hrvatske slobode te podrže ovu humanitarnu akciju kako bi pomogli malom Kristijanu i pokazali da Čapljina ima veliko srce, posebno u ovo blagdansko vrijeme'', poručuju organizatori za Bljesak.info.

Kopirati
Drag cursor here to close