Održan radni sastanak

Čapljina: Volonteri, glavna snaga festivala FutureA

Radni sastanak s volonterima iz Srednje škole Čapljina
Lifestyle / Flash | 25. 05. 2018. u 18:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas je u zgradi Općine Čapljina održan radni sastanak s volonterima iz Srednje škole Čapljina, koji će djecu, posjetitelje festivala FutureA, 29. svibnja 2018. godine na Trgu kralja Tomislava, provoditi kroz kreativne radionice, priopćeno je iz Općine Čapljina.

Čapljinski volonteri također će pomagati sponzorima, te će uz Profesionalnu vatrogasnu postrojbu, Dom zdravlja,  Policijsku stanicu Čapljina, Autoherc d.o.o i općinske uposlenike biti na usluzi svim posjetiteljima, sukladno oblasti koju pokrivaju.

Načelnik općine Čapljina Smiljan Vidić pridružio se sastanku kako bi zahvalio volonterima. Tom prilikom kazao je kako pojedinci diljem svijeta, svaki svojim volonterskim djelovanjem donose promjenu našem svijetu nabolje, a na društvu je da taj doprinos prepozna i nagradi.

Stoga je, u ime Općine Čapljina, zahvalio prijavljenim učenicima Srednje škole Čapljina, na volonterskom angažmanu dječjeg festivala ''FutureA''. Poželio im je uspjeh u daljem školovanju i radu, na ponos svima koji ih poznaju i općine u kojoj žive.

Kopirati
Drag cursor here to close