Nakon sloma u restoranu

Britney Spears: Laska mi što se o meni govori kao o manijaku

"Bila sam užasna, ali postoje dvije fotografije na kojima sam normalna. U svakom slučaju, znam da nikoga nije briga što radim", rekla je Spears.
Lifestyle / Flash | 16. 01. 2023. u 10:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Instagram / Britney Spears

Britney Spears na Instagramu je napisala da je bila "malo pijana" tijekom incidenta u jednom restoranu u Los Angelesu, zbog čega je čak njezin suprug Sam Asghari napustio objekt.

Naime, restoran je bio pun posjetitelja, koji su odmah prepoznali pjevačicu i započeli ju snimati. Čim je Spears primijetila da ju svi snimaju mobitelima, doživjela je slom, prenosi Index.

"Sigurna sam da je mnoge nasmijao moj video iz restorana, čak je i moja najbolja prijateljica jedva dočekala da mi ga pošalje. Znam da se govori o tome da sam bila malo pijana. Laska mi što se o meni govori kao o manijaku, jer onda mi je lakše pričati o svim negativnim stvarima koje su mi se dogodile u prošlosti", napisala je pjevačica.

"Bila sam užasna, ali postoje dvije fotografije na kojima sam normalna. U svakom slučaju, znam da nikoga nije briga što radim", dodala je.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

Podsjećamo, kako tvrde drugi posjetitelji, Britney je u restoranu počela vikati i pričati besmislice, ne na drugom jeziku, nego neprepoznatljivim govorom. Njezinog supruga to je uzrujalo te je zbog toga istrčao iz restorana. Ubrzo nakon njega pjevačičin tjelohranitelj izveo je Britney iz restorana te se vratio platiti račun.

Kopirati
Drag cursor here to close