Koncerti

Brit Floyd nastupa u Sarajevu i Banjoj Luci

Lifestyle / Flash | 26. 06. 2012. u 15:56 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Liverpoolski sastav Brit Floyd, koji slavi zadivljujuću glazbenu ostavštinu Pink Floyda, u sklopu ‘A Foot In The Door World Tour-a 2012' svoj će veličanstveni tribute show predstaviti 3.11. (subota) u Olimpijskoj dvorani Zetra – J. A. Samaranch u Sarajevu te 6.11. (utorak) u Dvorani Borik u Banjoj Luci.

- „Brit Floyd Show je istinski genijalna reinkarnacija live iskustava sa Pink Floydom … „

- „Zasljepljujuće sjajno, zapanjujuće vjerodostojno. Pink Floyd napokon ima tribute show kakav zaslužuje…“

- „Očaravajuće, apsolutno očaravajuće, najuzbudljiviji tribute show ikada … „

… tek su neki od napisa s dojmovima novinara uglednih medija nakon nastupa Brit Floyda a ni dojmovi posjetitelja nisu ništa drugačiji.

U manje od godinu dana od pojave Brit Floyd „fenomen“ su prihvatili obožavatelji Pink Floyda diljem svijeta, a priznati po svom savršenstvu izvedbe pjesama, jedinstvene „Floydovske“ animacije te umjetničkim spojem zvuka i svjetla postali su naširoko smatrani za najveći Pink Floyd tribute show u svijetu.

Nakon što je Brit Floyd nastupao na preko 150 koncerata u 2011. godini ove godine kreću na novu turneju sa potpuno novim programom „A Foot in the door“ u povodu izlaska novog službenog best of albuma Pink Floyda „A Foot in the door“ a nastupi će sadržavati sve pjesme sa albuma u cijelosti, pjesmu po pjesmu, kako su ih izabrali osobno članovi Pink Floyda.

Kao dodatni bonus, zbog velikog interesa i zahtjeva, novi show Brit Floyda uključivat će i punu, 23 minute dugu izvedbu pjesme „Echoes“, snimljenu za jedan od mnogih klasika Pink Floyda, album „Meddle“ (1971).

Kopirati
Drag cursor here to close