''Što ti možeš učiniti za Božić?''

Bliži se osmo tradicionalno humanitarno predbožićno druženje u Širokom Brijegu

Kroz te tri večeri posjetitelji će moći uz glazbu uživo degustirati razna jela i pića i na taj način pomoći najpotrebitijima u našoj zajednici.
Lifestyle / Flash | 11. 12. 2018. u 13:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga građana ''Inicijativa za Široki Brijeg'' već osmu godinu organizira humanitarno predbožićno druženje ''Što ti možeš učiniti za Božić?''

Druženje će se održavati tri dana od 20. do 22. prosinca 2018. godine, od 18:00 do 24:00 sata, a humanitarno djelovanje Inicijative i svih njezinih prijatelja traje kroz cijelu godinu.

Kroz te tri večeri posjetitelji će moći uz glazbu uživo degustirati razna jela i pića i na taj način pomoći najpotrebitijima u našoj zajednici.

Prve večeri tradicionalnog humanitarnog predbožićnog druženja goste će zabavljati tamburaški sastav ''Stare note'' dok će ''Tamburaši s kamena'' zagrijati atmosferu druge večeri. Treću, ujedno posljednju, večer zaključit će nastup grupe ''Stari zvonik'', potvrđeno je za Bljesak.info iz Inicijative za Široki Brijeg.

Bljesak.info / Prva večer humanitarnog druženja 

Na Trgu Gojka Šuška, kao i proteklih godina, bit će štand Doma ''Marija naša nada'' iz Širokog Brijega čiji će volonteri peći palačinke i rukotvorine štićenika, a cjelokupan prihod od prodaje namijenjen je spomenutom Domu.

Također, Udruga EKO ZH će organizirati humanitarnu izložbu slika nastalih na eko koloniji te će posjetitelji druženja moći kupiti umjetničko djelo, a prihod će također biti doniran Domu ''Marija naša nada''.

''Humanitarno druženje 'Što ti možeš učiniti za Božić?' podržao je Grad Široki Brijeg te veliki broj tvrtki čiji broj i dalje raste. U akciji sudjeluju volonteri Doma 'Marija naša nada', volonteri naše Udruge 'Inicijativa za Široki Brijeg' te ostali sugrađani, a ovim putem pozivamo i sve ostale koji nam žele pomoći na bilo koji način da nam se pridruže'', istaknuli su za Bljesak.info iz Inicijative za Široki Brijeg.

Bljesak.info / Prva večer humanitarnog druženja 

Ovom akcijom svi zajedno omoguće osnovne životne potrebe za cca 200 potrebitih obitelji u Širokom Brijegu.

Pomoći možete donirajući prehrambene i higijenske potrepštine, uplatom novčanog iznosa na žiroračun 3382202264860334 (UniCredit Bank d.d. Mostar) ili pak donirajući simboličan novčani prilog u za to predviđene kutije na druženju.

Kopirati
Drag cursor here to close