HO HO HO

Blagdani u Piramidi

Lifestyle / Flash | 21. 12. 2016. u 12:49 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vanjski i unutarnji dio objekta uređen je pod palicom poznatog konceptualnog umjetnika Vlatko Bošković koji je ponovo dao veliki doprinos da blagdanski duh zavlada našim gradom.
Središnji dio centra uređen je ručno izrađenim proizvodima BekNik art, a poznati su po izradi unikatnih lustera koji su unijeli revoluciju u uređenje domova.

U vrijeme blagdana sve nas muči ista misao - što najdražima pokloniti za Božić?
Iskoristite blagdanske popuste od 10 do 50% u trgovinama Piramida Shopping Centara i uživajte u blagdanskom programu.

U prizemlju našeg centra pronađite jedinstvene i unikatne ručno rađene proizvode od drveta: stalke i škrinje za vino, te umjetnine sa vjerskim motivima.

Ukoliko nemate ideju kako okititi vaš bor dođite i posjetite prodajni štand u prizemlju našeg centra, a iz širokog asortimana nakita od drveta sigurno ćete pronaći nešto po vašem ukusu.

Svi zaljubljenici u ručni rad, i nešto unikatno moći će potražiti svoj idealan poklon ili nešto za sebe na štandu Udruge "Očima kreativaca" od 21. do 23. prosinca u prizemlju centra.

Na sveopće veselje, Djed Božićnjak je stigao još u ponedjeljak, 19.12. od tada pa sve do petka, 23.12. možete se družiti i fotografirati s njim u periodu od 17 do 20 sati. Djedica će u snijegom zametenoj kočiji u prizemlju centra čitati priče i dijeliti slasne poklončiće.

Božić je u nama! :)

Vaš Piramida shopping centar

Kopirati
Drag cursor here to close