Ljetni festival

''Blagajsko ljeto 2016'' će obogatiti ljetne dane u Hercegovini

Lifestyle / Flash | 02. 06. 2016. u 08:47 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljetni festival u Blagaju će se ove godine održati u srpnju i kolovozu.

Predstavnici blagajskih udruženja zajedno sa gospodarstvenicima i ostalim zainteresiranim pojedincima krenuli su u jednu zanimljivu incijativu koja će zasigurno obogatit ljetne dane u Hercegovini.

Naime, riječ je o spoju kulturnog, zabavnog i sportskog programa koji će se održati u razdoblju srpanj/kolovoz s dosta inovativnim i kreativnim predstavljanjem svih sadržaja.

Neke od planirane aktivnosti se već tradicionalno održavaju u Blagaju poput velike manifestacije ''Susreti prijateljstva'' kulturno-folklorni program ili sportskih turniri, i one će biti i dalje održane pod imenom festivala.

Najveću pažnju zasigurno izaziva najava veliki sportskih događanja poput večer boksa, biciklizam i sve popularniji sport penjanja koji je zapravo već pokrenuta ideja jednog od blagajskih udruženja (Blagaj Climbing).

Ovo će biti prvi put da se na prostoru mostarske općine, ali i šire održava festival ovakve sadržajnosti.

Vrijednost u udruživanju ideja, planova, kreativnosti i sposobnosti zasigurno su prepoznali predstavnici blagajskih udruženja, koji uz podršku privrednika i ostalih zainteresiranih pojedinaca planiraju ovu manifestaciju pretvoriti u tradicionalnu ljetnu ponudu Hercegovine.

S obzirom na raznolikost programa Blagajsko ljeto, ovo može biti ne samo poziv na dobro druženje lokalnom stanovništvu nego i odlična podloga za sve turističke izlete kako domaćih tako i stranih turista, priopćili su organizatori.

O bogatom programu i točnom terminu održavanja javnost će biti uskoro obavještena kroz marketing kampanju festivala, koja uskoro treba krenuti.

Kopirati
Drag cursor here to close