Humanitarni koncert

Blagaj pjevao za Sedinu

Lifestyle / Flash | 02. 03. 2015. u 11:26 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mladi ljudi koji su nekada djelovali u humanitarnoj organizaciji 'Bolje sutra' iz Blagaja, ponovno su se okupili u namjeri da na neki način pomognu Sedini Marić.

Ovaj put organiziran je koncert s ciljem prikupljanja dijela novčanih sredstava potrebnih za liječenje ove Mostarke.

35-godišnja diplomirana ekonomistica i samohrana majka iz Mostara, Sedina Marić, već godinu dana se bori sa zloćudnim melanomom kože. Melanom je tumor pigmentiranih stanica kože i to je najčešća bolest kože koja može dovesti do smrti. Njezin melanom kože je metastazirao, a liječenje ove bolesti je jako skupo.

Pozivu organizatora odazvali su se brojni pjevači mlađe generacije poput Selme Repeše, Edite Gosto, Enisa Kaplana, Irfana Pandura, Darija Šunjića i drugih, a učešće su uzeli i članovi KUD-a Blagaj.

Uz mnogo glazbe, pjesme i plesa publika je uživala do kraja koncerta. Dvorana Doma kulture u Blagaju je bila premala kako bi primila sve zainteresirane. Međutim, to nije spriječilo Blagajce i Blagajke, kao i one koji su došli iz drugih sredina da kupovinom ulaznice pomognu Sedini. Na kraju večeri organizator je priopćio kako je prikupljeno 3440 KM.

Podsjetit ćemo da je nedavno Sanel Marić Mara također upriličio akustični koncert u Muzičkom centru 'Pavarotti', dok je koncert sevdalinki i ilahija bio također organiziran nedavno u sportskoj dvorani u Sjevernom logoru, s ciljem prikupljanja novčanih sredstava za Sedinu.

Kopirati
Drag cursor here to close