Kim i šest gluposti

Bivši tjelohranitelj Michaela Jacksona: Ne možeš vjerovati!

Lifestyle / Flash | 05. 10. 2016. u 17:10 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ima zasigurno puno žena koje bi željele biti na mjestu Kim Kardashian, a nemali je broj muškaraca koji bi neizostavno voljeli biti na mjestu Kanyeja Westa. Ta drevna formula alfa mužjaka i ženske, naravno, ne vrijedi za sve ljude, nego samo za one odabrane - alfe. Ostatak populacije su 'pčele radilice', koje čine sve kako bi matica obavljala svoju prirodnu dužnost.

Naravno, kada pročitamo da je opljačkana piljara u Gornjem Nigdištu, ne otvaramo link koji nas vodi na šture detalje iz policijske zabilješke, ali kad vidimo da je opljačkana Kim - e, tu već slijedi postrojavanje 'pčela radilica'. Tko se to usudio, zašto je to uradio, kako je to izveo i - wtf?! - zašto to mi, 'pčele radilice', uvijek zadnje saznamo.

Ali, pokušaj cinizma nastranu, medijima se u povodu ovog ključnog svjetskog događaja javio i bivši tjelohranitelj legendarnog Michaela Jacksona, odnosno njegova vjerna sjenka - Matt Fiddes, nudeći šest teza koje dokazuju kako u predmetu 'Kim Kardashian opljačkana u Parizu' ništa nije kako bi trebalo biti.

Prvo, objašnjava Fiddes, nezamislivo je da Kim boravi u jednom apartmanu koji je bez prismotre i stalne nazočnosti tjelohranitelja. Za britanski „Daily Mail“ on kaže kako se nikad nije moglo dogoditi da Michael Jackson jednoga trenutka bude ostavljen sam.

"Michael Jackson mi je jednom ispričao kako on od svoje sedme godine nikad nije bio bez pratnje, bilo gdje. Kim stoga nije smjela niti jednoga trenutka biti bez osiguranja. To mi je sve sumnjivo", kazao je.

Pascal Duvier zadužen je za otvaranje vrata Kim Kardashina i glavni je 'macan' u osiguranju

Nadalje, luksuzni nakit (navodno vrijedan skoro deset milijuna eura) bez strogog nadgledanja - to ne postoji u sigurnosnim standardima poznatih osoba.

"Ako sa sobom imate tako skupocjen nakit, onda najčešće nakit ima i svoga tjelohranitelja", kazao je Matt Fiddes.

Posebno je zanimljivo to što se Kim na društvenim mrežama stalno hvalila skupim poklonima koje dobiva, a u Parizu se ponašala kao da nosi običnu bižuteriju.

Njezina slika na Instagramu s prstenom Dollyja Cohena od četiri milijuna dolara, pogledana je više puta nego neki drugi ljudi ukupno.

Kako nikome nije palo na pamet da će 'određene osobe' poželjeti 'podijeliti' to bogatstvo sa starletom?!

Kim Kardashian na modnoj reviji u Parizu

Treća indikativna stvar je izostanak nadzornih kamera. Jedan apartman koji tjedno košta više od deset tisuća eura - nema nadzorne kamere?!
Normalno bi bilo da postoje osjetljivi senzori i kamere koje će tjelohraniteljima pomoću monitora koji se nadgleda, pružati neprestani uvid u stanje događaja u apartmanu. Na neki način je to sigurnosni standard, kaže on.

Kao četvrtu nelogičnost, zapazio je i činjenicu da se njezin glavni bodyguard, Pascal Duvier, u vrijeme napada nalazio sa sestrama Kim Kardashian.

Još gore od toga, Duvier ima svoje društvene mreže na kojima objavljuje određene informacije. Za Fiddesa je to nezamislivo, jer, kako kaže, dok je brinuo o sigurnosti Michaela Jacksona, ne samo da nisu smjeli imati svoje web stranice ili račune na socijalnim mrežama, nego nisu smjeli ni svojim suprugama ili djevojkama javiti gdje se trenutačno nalaze.

Matt Fiddes pratio je kralja popa punih deset godina

Peta nelogičnost neobičnog slučaja napada na Kim Kardashian u Parizu za njega je podatak da su samo tri tjelohranitelja pratila poznati Kardashian klan u Parizu, gradu u kojem još uvijek vlada veliki strah od terorizma i, u konačnici, izvanredno stanje.
Fiddes to smatra lakomislenom i lošom odlukom.

Na koncu, on navodi i šestu važnu činjenicu o sigurnosnim standardima, koji su u ovome slučaju bili ili namjerno ili zbog neprofesionalizma zanemareni.

"Mi smo dokumentirali svaki korak Michaela Jacksona. Tako smo uvijek mogli detaljno analizirati ljude koji su ga slijedili ili mu se pokušavali približiti", objašnjava on.

Kao potpuno neprofesionalno u tom kontekstu ukazuje na činjenicu da smještaj koji je iznajmila Kim uopće nije bio pokriven video nadzorom, a nitko se nije postarao istražiti kakva je statistika toga dijela grada po pitanju razbojničkih napada.

U svakom slučaju - ili je amaterski odrađeno ili su se svi rukovodili onom 'Kim svi obožavaju, opasnosti nema'.

Lagerfeld: Sama je kriva

Većina  poznatih stala je uz Kim Kardashian nakon oružane pljačke koju je doživjela u noći s nedjelje na ponedjeljak. Među njima bio je i dizajner Karl Lagerfeld, koji ipak nije mogao prešutjeti svoje pravo mišljenje o Kim i onom što je doživjela.

Nakon Chanelove revije u Parizu iskritizirao je Kim.

"Ne možete se hvaliti svojim bogatstvom i onda očekivati da nitko to neće poželjeti podijeliti", rekao je.

Dodao je da slavne osobe koje poput nje na društvenim mrežama objavljuju fotografije svog nakita, poput njenog masivnog zaručničkog prstena koji je objavila na Instagramu, ne bi trebale ići u hotele bez osiguranja, već bi trebali biti tamo gdje nitko ne može doći ni blizu njihovim sobama.

Kim je nakon pljačke napustila Pariz i privatnim se avionom vratila u New York, gdje ju je dočekao suprug Kanye West, koji je prekinuo koncert čim je čuo što se događa njegovoj supruzi.

Obitelj Kardashian otada nije komunicirala s medijima, a čak i na društvenim mrežama ne objavljuju ništa.


Kopirati
Drag cursor here to close