Radila ''sa strane''

Bivša zaposlenica Kim Kardashian: Od plaće sam jedva preživljavala

"Bila sam urednica aplikacija za Kardashiane 2015. godine''.
Lifestyle / Flash | 11. 03. 2022. u 12:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je Kim Kardashian u intervjuu za Variety izjavila kako "danas nitko ne želi raditi" te pozvala ljude da se trgnu, oglasila se njezina bivša zaposlenica Jessica DeFino koja tvrdi da je za obitelj Kardashian radila prije sedam godina.

"Bila sam urednica aplikacija za Kardashiane 2015. godine. Radila sam danima i noćima, vikendom, mogla sam si priuštiti najjeftinije namirnice", napisala je na Twitteru Jessica, navodeći kako je s tom plaćom jedva mogla preživjeti.

Opisala je kako se više puta morala pretvarati da je bolesna jer nije mogla tankirati automobil kako bi došla na posao. Željela je raditi i poslove sa strane kako bi povećala mjesečni budžet, no tvrdi kako bi je Kardashianke tada prekorile.

Podsjećamo, Kim, Khloe i Kourtney Kardashian jedne su od najpoznatijih žena na svijetu, a na društvenim mrežama prate ih milijuni ljudi.

"Ljudi misle da samo živimo od svoje slave. Koga briga? Mi se osvrćemo samo na pozitivne kritike i ubijamo se od posla da bismo imale sve što danas imamo. Žao nam je ako mislite drugačije, no nemamo energije boriti se s vama. Ne moramo biti pjevačice, plesačice ili glumice, živimo svoj život i gle čuda - uspjele smo", rekla je Kim za Variety i poručila kritičarima da se trgnu i počnu raditi, piše Index.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close