Ljubavni madrac

Biste li probali madrac za maženje?

Lifestyle / Flash | 28. 09. 2016. u 08:14 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ukoliko dijelite krevet s partnerom zasigurno znate koliko ponekad neudobno zna biti oboma te vam utrnu udovi i u najnormalnijem položaju grljenja.

Rješenje ovog iritantnog problema osmislio je dizajner Mehdi Mojtabavi te dizajnirao madrac za maženje, koji partnerima omogućava lakše grljenje tijekom noći jer zbog svog načina izrade spriječava utrnuće udova i osjećaj nelagode, piše Daily Mail.

Radi se o tome da je madrac izrađen od izrazito mekane memorijske pjene te ga čini puno letvica, a svaka od njih čini udobnu pukotinu u koju možete ugurati ruku ili nogu te se time onemogućava gnječenje.

Također, za razliku od običnih madraca, posebnost ovoga je u tome što kralježnicu uspravlja jer rame odražava pod prirodnim kutem između mekih procijepa. Isto tako, ukoliko vam je omiljena poza spavanje na trbuhu, tada stopala možete ugurati u neku od mnoštva pukotina.

Dizajner Mehdi Mojtabavi prozvao je madrac ljubavnim te mu je trebalo nekoliko godina da ga sastavi i usavrši, u čemu je 2007. godine i uspio, navodi Slobodna Dalmacija.

Mehdi je želio napraviti madrac na kojem će se partneri moći do mile volje maziti i grliti, ali bez nelagodnih grčeva u nogama, rukama i zglobovima. A za ovaj ljubavni madrac od memorijske pjene, ukoiko želite senzualno maženje bez smetnji, morali biste izdvojiti 10.700 kuna. Prava sitnica jer će vam priuštiti nezaboravne ljubavne užitke i maženja do jutra, a ustajat ćete odmorni i sretni.

Kopirati
Drag cursor here to close