Vrijeme je za zdravlje

BIO TIME - zdravi concept store u Mepas Mallu

Lifestyle / Flash | 13. 12. 2013. u 16:34 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Po prvi put kod nas, nešto sasvim drugačije! Osjetite život u zdravlju kroz iskonski povratak prirodi, jer priroda nudi ono najbolje što trebamo. To je ujedno i ono najvažnije što sve češće zaboravljamo u svijetu punom stresa, jurnjave, pritisaka i genetski modificirane hrane.

Učiniti nešto dobro za sebe znači učiniti nešto za budućnost, a filozofija je to kojom se vodila uprava novog i jedinstvenog mjesta ne samo u Mostaru, nego i u ovom dijelu regije.

U ponedjeljak 16.12.2013. na 2.katu Mepas Mall-a svoja vrata vam otvara zdravi concept store „BIOTIME“ koji je namjenjen svima onima koji cijene život, koji drže do svog zdravljaili žele da mu posvete više pažnje. U bogatoj paleti proizvoda moći ćete pronaći prehranu koja se potpuno bazira na eko standardima, kao i brojne druge dodatke prehrani koji će vaš svakodnevni život učiniti posebnim.

Specijalizirana trgovina samo za vas donosi i svjetski poznatu kozmetiku Dr. Hauschka, blago prirode dobiveno iz najfinijih, ljekovitih biljaka i prirodnih sastojaka, koji se pripremaju ritmičkim procesom prema metodi Rudolfa Hauschke. Mislite na sebe, mislite na sutra, posjetite „BIO TIME“ u trgovačkom centru Mepas Mall, na 2.katu, gdje ćete zajedno sa specijaliziranim osobljem odabrati ono što vam najviše odgovara.

Velike priče počinju malim koracima. Vrijeme je da učinite nešto za sebe! Vrijeme je za zdravlje, vrijeme je za „BIOTIME“.

Više detalja saznajte na Facebook stranici BIO TIME.

Kopirati
Drag cursor here to close