Trčimo za Europu 5 do 12

BiH iz Čapljine šalje pozitivnu poruku Europskoj uniji

Lifestyle / Flash | 08. 05. 2016. u 14:10 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ponedjeljak, 9. svibnja, s početkom u simboličnih "5 do 12" - 11.55 sati na stadionu "Bjelave" – HNK "Čapljina", bit će održana prva od planirane četiri manifestacije, i to atletska utrka "Trčimo za Europu 5 do 12" u kojoj će sudjelovati učenici osnovnih i srednjih škola općine Čapljina, najavio je Europski pokret u BiH.

Ovu manifestaciju pod pokroviteljstvom Općine Čapljina, podržala je i društveno odgovorna kompanija "Raiffeisen Bank" DD – Sarajevo, kako bismo svi zajedno poslali promotivnu i pozitivnu poruku iz Bosne i Hercegovine Europskoj Uniji i ostatku svijeta, da smo pro-europsko društvo, koje treba, može i mora imati svoje mjesto i unutar zajednice kulturnih i civiliziranih naroda okupljenih u i oko EU, priopćili su organizatori.

Pored vrijednosnih poklon-vaučera za kupovinu sportske opreme u radnjama "Sport Visiona" za 16 najbolje plasiranih učenica i učenika od prvog do četvrtog mjesta u četiri kategorije,kao utješne nagrade učesnicima u trci za mjesta pet do deset bit će uručene majice, ruksaci i kačketi, sa znakom-logom EU, koje je donirala Press služba Delegacije Europske Unije u BiH.

Nagrade najbolje plasiranima oko 13.30 sati uručit će načelnik Čapljine Smiljan Vidić i predsjednik Europskog pokreta u BiH Predrag Praštalo, priopćeno je iz press službe EP u BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close