Humanitarni koncert

Betlehemsko svjetlo i u Mostaru

Lifestyle / Flash | 16. 12. 2014. u 12:12 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U povodu manifestacije "Betlehemsko svjetlo" koje tradicionalno izviđači cijelog svijeta nose u svoje zemlje, Odred izviđača "Radobolja" Mostar i plesni studio B-Dance i u Mostaru organiziraju takvu manifestaciju.

Inače, svake godine u vrijeme došašća u Beču se okupe izaslanstva skauta kako bi na ekumenskom slavlju u jednoj od crkava upalili svoje svjetiljke sa svijeće donesene iz Betlehema te svjetlost prenijeli svim ljudima dobre volje diljem Europe, promičući tako na simboličan način mir, slogu i ljubav među ljudima.

U sklopu ove manifestacije bit će upriličen i humanitarni koncert pod nazivom "Svečanost svjetla", koji će se održati u četvrtak, 18. prosinca u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače s početkom u 19.30 sati. Na koncertu će sudjelovati Plesni klub B-Dance, Ivo Jurić, klapa Signum, Romeo Nikolić, Željka Bošnjak, vokalno plesna grupa B-Stars, Doria i Lora Jelić, te Folklorna skupina "fra Bernardin Smoljan" HKUD "Rodoč"

Cijena ulaznice iznosit će simbolične 3 KM, a prihod od ulaznica ići će dvjema udrugama roditelja djece sa posebnim potrebama.

Kopirati
Drag cursor here to close