Italija

Berlusconi objavio zaruke sa 49 godina mlađom Francescom

Lifestyle / Flash | 17. 12. 2012. u 12:28 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi (76), koji je pokrenuo kampanju za svoj povratak u visoku politiku, potvrdio je zaruke s 49 godina mlađom djevojkom Francescom.

U intervjuu koji je emitirala jedna od njegovih vlastitih televizijskih stanica, bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi potvrdio je svoj povratak u visoku politiku i kandidaturu za novi premijerski mandat.

Iz utrke za premijera povući će se jedino ako tehnokrat Mario Monti, koji je nedavno podnio ostavku na čelno mjesto u vladi, pristane biti zajednički kandidat saveza umjerenih stranaka desnog centra. Monti je, inače, bio prisiljen povući se upravo zbog Berlusconijeve odluke da mu njegova stranka PDL u parlamentu uskrati podršku.

Parlamentarni izbori trebali bi se održati u veljači sljedeće godine. "Ne vidim alternative mom povratku. Ali postoji jedna mogućnost, a to je da profesor Monti ujedini sve umjerene stranke i prihvati da bude naš kandidat za premijera. Stvarno se nadam da će se to i dogoditi", rekao je Berlusconi ističući da mu je jedini cilj da ljevica na izborima ne pobijedi.

Osim politike, ovaj je 76-godišnjak u intervjuu pričao i o svom privatnom životu i novim ljubavnim avanturama. Potvrdio je da se zaručio za 49 godina mlađu djevojku Francescu. "Ona ima samo 28 godina, zove se Francesca i prekrasna je cura, lijepa izvana, a još ljepša iznutra. Ona je moj stalni izvor sreće, vrlo mi je bliska, jako me voli i ja jako volim nju", rekao je Berlusconi, prenosi u ponedjeljak Dnevnik.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close