17.3.

Berlinski DJ Franz Alice Stern u petak u Domu mladih

Lifestyle / Flash | 15. 03. 2017. u 15:44 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji lokalne izdavačke kuće Submarine Vibes u petak 17.ožujka u kultnom prostoru amfiteatra Doma mladih, sarajevska će publika imati priliku, na još jednom plesnom serijalu pod nazivom„Die Tanznacht“ ugostiti Franza Alica Sterna, svjetski poznatog producenta i dj-a iz Berlina.

Pored brojnih svjetskih labelova na kojima je izdavao, Franz je svoj zvuk predstavio i na Submarine Vibesu, koji u čast svoje treće godišnjice Sarajevu poklanja autentični berlinski zvuk i drugačije glazbeno iskustvo. Franzu će se za dj pultom pridružiti i poznati sarajevski DJ i producent Hibrid, dvojac Sijah & Kolenda, G.Edd te DJ Keon, a ekipa Submarina, pored izvrsne muzike, obećava i drugačije prostorno i vizualno iskustvo, za koje je i za ovaj Tanznacht odgovorna VJna Skali.

Karte se u pretprodaji mogu nabaviti po cijeni od 15 KM na svim prodajnim mjestima servisa kupikartu.ba i u Art kinu Kriterion.


 

Franz Alice Stern je mladi producent koji živi i radi u Berlinu. Inspiraciju za sviranje, komponovanje i produciranje od rane mladosti crpi iz djela klasične glazbe.

Danas najčešće producira deep house i techno, ali također uživa u „vintage“ i „electro“ miksevima u kojima remixuje poznate pjesme u old school stilu. Svoj prvi EP „K8“ objavio je za njemački label Trapez ltd (Traum), a u samo dva dana ovaj EP je stigao na 46. mjesto top 100 izdanja na online muzičkoj trgovini Beatport. Već drugo izdanje objavljeno mu je na Poesie Musik, podetiketi jednog od najpoznatijih izdavačkih kuća elektronske glazbe danas - berlinskog Get Physicala.

U prošloj je godini svoju muziku objavljuje  za Traum, Get Physical i Parquet, a radio je i remixe za izvođače kao što su Fritz Kalkbrenner i Alle Farben. Osim što producira, Franz nastupa u klubovima u Berlinu i širom Evrope. Njegov remix za Submarine Vibes ulazi u  TOP 10 pjesama žanra Electronica na svjetskoj digitalnoj prodavnici glazbe Traxsource. 

 

Naredni Die Tanznacht je planiran za 07. travanj kada će u na istom mjestu nastupiti Jonas Saalbach, sve popularniji producent, koji se trenutno nalazi na australskoj turneji. Jonasov album „Prespective“ izlazi ovaj mjesec na Einmusika Recordings-u, te ćemo imati čast slušati ga uživo, među prvima u Europi.

 

Poseban paket za sve ljubitelje elektronske glazbe čini kombinirana ulaznica za ova dva dešavanja po cijeni od 25KM, dok se pojedinačne ulaznice u pretprodaji mogu kupiti za 15KM, te na ulazu za vrijeme eventa po cijeni od 20KM.

 

U skopu promotivnih aktivnosti ekipa iz Submarine Vibes-a,pojačana lokalnom heroinom Marinom Mimozom će gostovati i u Mostaru, 24.03., u Tabhani.

 

Partneri projekta su Goethe Institut u BiH, Hotel Holiday, restoran Yellow Submarine i Red Bull.

Kopirati
Drag cursor here to close